What Does тест за бременност по време на цикъл Mean?

Wiki Article

Има и други ползи за детето - ускорява се циркулацията на кръвта през плацентата, която снабдява плода с хранителни вещества и кислород.

 Хормоналният фон в организма на бъдещата майка постоянно се променя и съответно се променя и нейното отношение към секса.

За да разсея обсебващите ме мисли, бях започнала да тичам всеки ден – енергията си насочвах към купуване на точната екипировка и увеличаване на разстоянията.

лекарствата, включително антибиотици и противозачатъчни таблетки не влияят на

А някои дори преди това. Знайте, обаче, че има по-голяма вероятност за точен резултат, ако изчакате до първия ден от пропуснатия си цикъл.

са причината за подвеждащи и неточни резултати от теста.

Уринен тест за бременност се прави в домашни условия или при гинеколог, в зависимост от това как е по–удобно на бъдещите майки. Той е евтин и лесен за употреба. Тези тестове проверяват наличието в урината на хормона на бременността (УХГ) или човешки хорионгонадотропин. След като сте заченали, тялото ви започва да го произвежда, след около две седмици във вас вече се е натрупало достатъчно количество УХГ и повечето тестове за бременност го откриват коректно. Най–препоръчително е да правите теста сутрин с първата урина, когато концентрацията на този хормон е най–голяма. Все пак обаче трябва да отбележим, че и в друг период на деня, ако направите теста и имате повишено read here ниво на хормона на бременността – то положителният резултат ще е налице.

Предишна статия КЕТО ГРИП – опасен ли е и как се лекува?

Голяма част от тестовете за бременност в домашни условия твърдят, че source са точни и показват резултат още в първия ден на пропуснат цикъл.

След като направи тест и установи, че не сте бременна, вашия лекар ще ви назначи терапия, която ще ви помогне да възвърнете менстроалния си цикъл в норма.

Често по време на бременност желанието за секс у жените се изпарява. try these out В редки случаи и при мъжете. Но при всички положения е добре да запазите сексуалните си навици, макар и не с онова темпо от преди зачеването.

Има го в различни форми – като обикновена лентичка, като касетка, писалка. 

Един от най-известните домашни тестове за бременност се прави с паста за зъби. Да, правилно сте прочели! Този тази паста за зъби, която използваме ежедневно за почистване на зъбите. Запазете част от урината в чист съд.

въз основа на появата на признак на предменструален синдром.

Report this wiki page